vimsig.com

helt och hållet ny nu

min fina klocka
Idag har jag varit ner på banken och hämtat upp mitt nya id-kort. Så nu kan jag legitimera mig med mitt nya efternamn. Det rätta efternamnet. Det känns skönt nu när jag kan skriva ett och samma namn överallt. Om jag nu bara kan få hyresvärden att komma med ny namnlapp till dörren (som de lovade för några veckor sen) så blir jag glad.

Passade på att hämta ut min klocka som varit på garantireparation. Den har ju tagit in damm bakom glaset, men nu såg den mycket finare ut och jag hoppas att det håller i sig. För jag trivs med modellen och den sitter skönt. Måste säga att de varit jättetrevliga på Ur & Penn.

Lyssnar på:
– Daughtry feat. Slash – What I Want

1 Comment

  1. saija

    Åhh vad fina fotona blir! :up:

    Kramiz

Comments are closed.