vimsig.com

etappstädning dag 2

Jag kör samma variant av etappstädning idag med. Eftersom min rygg krampar titt som tätt så måste jag ibland släppa det jag gör och antingen sätta mig eller gå runt en liten sväng. Det gör så vansinnigt ont!

Fördelen med sånt här är ju inte bara att städa, utan att jag sorterar bort en massa. Rensar och slänger saker. Igår slängde jag faktiskt en fleecetröja och en sommarjacka. Vanligtvis bär det mig emot att slänga saker (vilket märks i mängden saker jag har) men nu gjorde jag det. Det här var dessutom kläder som min mamma sytt, så det var ännu svårare. Men det var dags att ta farväl. Jackan var helt noppig nere på ena sidan eftersom jag haft en väska med kardborrband som skavt där. Och fleecetröjan var så gammal och noppig. Trots skavankerna var det svårt, men förhoppningsvis ett bra steg på vägen mot att få ordning och reda här hemma.

Nu ska vi se om jag kan hitta nån mat åt mig och dottern. Mattias kommer inte förrns senare, så vi ska slänga i oss något på egen hand. Ska se vad som finns i frysen.