vimsig.com

förlamande trötthet

Jag har varit trött sen jag klev upp idag. Efter att dottern gått till skolan somnade jag på soffan och sov nån timme. Rent flyt att jag öppnade ögonen innan jag hade tvättid. Nu försöker jag hålla mig vaken nog att inte missa att springa ner i tvättstugan och hämta tvätten. Jag lyckades nätt och jämnt masa mig ner och flytta handdukar och sånt till torktumlaren.

Nu sitter jag och väntar svar från min pappa också om när han tänkt komma och hälsa på. Ska bli jättekul att se honom, jag har ju inte träffat honom på tre år ganska precis. Vi har inte världens tätaste kontakt direkt, men den är väldigt mycket bättre än den var när jag var yngre även om vi haft bättre perioder även då.

Nu tror jag att jag måste äta något och öppna balkongdörren för att få in lite kall frisk luft. Få se om det kan få fart på min sömndruckna hjärna.