vimsig.com

motor-expo och mörkläggning samt allt där emellan

motor-expo
Idag har det varit aktiviteter mest hela dagen. Först åkte vi och kollade på Motor-Expo. Inte så jätteimponerande iofs, men nu har det setts iaf. Efter det åkte vi för att kolla på skotrar eftersom det är snöskoterns dag. Och det var ju trevligt. Dottern hittade en svart med rosa flames som hon provsatt en lång lång stund. Hon ville inte gärna kliva av. Nu har jag inga planer på att betala nästan 54 000 för en skoter åt en tioåring, så det fick vara.
;)

Sen bar det av hem till mina föräldrar där katterna för första gången i världshistorien inte blev fotograferade. Jag missade helt att ta fram kameran. Kanske för att vi hade fullt upp med att äta god mat och tårta, samt titta på dottern som öppnade paket.

Slutsatser av det är att kassler är fruktansvärt gott och att många småpaket är roligare för en tioåring än ett fåtal stora. Jag blev mätt och glad och hon rev i papper och öppnade och var så glad. Och mamma hade gjort tårta som var jättegod!
:d

Efter att ha lämnat över dottern till sin far så stannade vi till hos kompisar som förfestade lite inför husgung i Borlänge. Avlöpte som vilken förfest som helst innan strömmen gick och det blev becksvart i halva byn.

strömavbrott
Det förkortade ju förfesten ganska effektivt. Jag och Mattias valde att inte haka på ut utan skjutsade hem en kompis innan vi for hem istället för att slappa i soffan och ta det allmänt lugnt. Inte helt fel det heller. Nästa gång kanske jag är klädd så att jag törs gå ut och inte har en gammal sunk-tröja, jeans, gympadojor och håret i tofs.

Lyssnar på:
– AC/DC – Skies On Fire