vimsig.com

vad hände med alla andra bloggare?

Jag har suttit och funderat på Veckorevyns pris till bloggare som delades ut igår kväll. Resumé skriver om det och börjar otroligt nog med att säga att det skedde på fredagskvällen. Såvitt jag vet var det torsdag igår.

Liksom PGW hyser jag vissa farhågor över att folk ska tro att det här är bloggandet. Att det inte är mer än det. För det är bara party, kaxiga småtjejer och snygga outfits för hela slanten. Det fanns två kategorier som innehöll något annat. Den första var ”bästa foto” och som gick till någon som jag iaf tycker är en bra fotograf. Den andra var ”guldpennan” som vanns av några som inte stirrar sig i spegeln utan tillämpar lite kritiskt tänkande.

Men jag tycker att även om Veckorevyn vänder sig mest till unga tjejer så måste det ju finnas massor med duktiga tjejer som skriver. Inte bara visar upp vad de har på sig varje dag, utan skriver om allt möjligt. Jag är less på särskrivningar och dålig stavning. Ja, alla kan stava fel men någon hejd måste det finnas innan man belönas för det.

3 Comments

 1. Junitjej

  Klokt inlägg!!!
  Var är alla bloggare, som verkligen använder tangentbordet och som är duktiga på att formulera sig med ord?!

 2. PGW

  Veckorevyn som vänder sig till tjejer 15-20 år gissar jag, borde kunna hitta bloggar som inte handlar om mode. Att de inte uppmärksammar oss tanter i det sammanhanget är helt rätt, men jag inbillar mig att det finns tonårstjejer som skriver intelligenta saker som inte bara handlar om mode också. För de måste väl finnas?

 3. Maria

  PGW – Ja det var det jag tyckte med. Det finns ju unga tjejer som älskar att skriva. Och garanterat bloggar många. Men det får inte den uppmärksamhet de förtjänar tyvärr.

Comments are closed.