vimsig.com

trött och seg och bleh

mer smickrande bild på kissemissen
Jag vet inte om jag har något att skriva idag. Jag är trött och seg och matt. Och mitt jobbsökande känns inte så upphetsande att skriva om. Om det ledde till något skulle jag kanske vara lite positivare. Någon som har ett jobb till mig?

1 Comment

  1. Anki N

    Hej där. Läste om dina födelsedagsönskningar.
    De är väl bra förslag då kan ju släkt o vänner o vilka som nu firar en skramla o så får man precis det där man går och drömmer om. Kort sagt en dröm blir uppfylld. Det är en otrolig tjusning att längta och drömma om saker o så en dag får man det. Jag älskar att ha något att drömma och se fram mot, både om jag kanske sparar det det själv eller önskar mig det i present.
    Hoppas dina drömmar o önskningar om en ny kamera går i uppfyllelse.
    Anki

Comments are closed.