vimsig.com

tre i veckan v.42

Hösten

1. Tycker du om hösten?
Både ja och nej. Jag gillar inte att det blir kallare, men samtidigt är det mysigt ändå. Jag tycker att det är vackert (om än vemodigt) när löven skiftar färg, men tycker att det ser jättetrist och grått ut när de fallit av.
2. Vad är din favoritsyssla på hösten?
Inomhusmys. Fast det kan vara kul att vara ute med så länge vädret samarbetar.
3. Plockar du svamp och bär?
Nej inte gärna. Men jag litar stenhårt på att mina föräldrar ska plocka svamp (trattkantareller) så att jag kan få.
:smug:

tre i veckan

1 Comment

  1. Susanna

    Hehe, då kanske man ska fråga hur många miljoner pärlor du har? :g

    Har inte fastnat i det träsket, tycker att pärlor är såå tråkiga… eller så är det jag som inte är kreativ nog. ;) Det ser så snyggt ut, men jag vet inte hur man gör… det är nog där skon klämmer mest. :whatever:

Comments are closed.