vimsig.com

denna evinnerliga väntan

kvarglömd

Jag sitter och hovrar över Postens hemsida för att se hur långt mina stövlar har hunnit. De kan liksom inte komma fort nog för mig. Inatt passerade de Örebro.
:smug:

Annars sitter jag och funderar på om jag verkligen måste iväg och handla mat idag eller om man möjligen kan sno ihop något vettigt av det som finns hemma. Det känns som att det finns ett behov av att storhandla så att man har lite hemma.

Vilket leder mig till hur gärna jag vill ha körkort. Tänk så mycket enklare det vore om man kunde göra såna saker på egen hand istället för att vara beroende av att nån annan hjälper till. Som det är nu får det vänta tills när Mattias har tid att skjutsa mig. Nej det är dags att ta tag i övningskörningen. Och försöka fundera ut hur jag ska lösa nåt med körskola och så. Tyvärr kostar det ju.
:deppad:

Nej tillbaks till saltgruvorna!

Lyssnar på:
– Volbeat – A Moment Forever