vimsig.com

aj aj aj det bultar och det bankar

min räddare i huvudvärksnöden
Så här på kvällen har en huvudvärk smugit sig på mig. Lömskt och elakt tycker jag.

Vet inte om det kommer av att jag suttit och stirrat på skärmen i jakt på lösningen på ”Mysteriet Med De Kassa Bilderna”, eller om det är nåt annat som spökar. Jag har ju haft mycket huvudvärk på senaste tiden.

Jag öppnade balkongdörren för att släppa in lite frisk luft iaf och det känns lite bättre. Inte för att huvudvärken släppt, utan för att det blev svalare här inne. Det var en bastu innan. Nästan iaf.

Så har min stövlar anlänt till stan. Fast jag har inte hämtat ut dem ännu. Kändes fånigt att åka ner på stan och betala busspengar åt mig och dottern bara för det, när jag iaf ska ner på stan imorgon eftersom jag ska till AF. Kan lika gärna ta det då istället.

Så kom det en present till Mattias idag med posten. Han har inte sett den än, men jag har en känsla av att han kommer att bli så nöjd!
:d