vimsig.com

fiskelycka kommer. fiskelycka går. simpsons består.

skifiske på dig
F har lärt mig vad man ska säga åt någon som ska iväg och fiska. Man ska inte önska lycka till, för det är tydligen ödesdigert för fiskelyckan. Istället ska man tydligen säga ”skitfiske på dig”. Lite som engelsmännen säger ”break a leg” när de önskar någon lycka till. Om det funkar återstår att se. Mattias & co for för att fiska i morse. Facit får jag väl ikväll eller så gissar jag. Finns det nån rättvisa i världen så blir det smarrig fisk till middag nån dag.

Jag och dottern tog en snabbsväng ner på stan. Vårt Simpsons Hit & Run började bete sig mysko och jag tror att det beror på nån repa i skivan eller så. Men jag hade sett att det fanns nere på spelbutiken så vi snabbade oss ner och kollade om det var kvar. Det har varit lite svårt att få tag i dem (åtminstone till Gamecube) så det var bäst att passa på tyckte vi. Plus att det var ett utmärkt tillfälle för dottern att få köpa sitt lördagsgodis till humanare priser än närköpet erbjuder. Bättre sortiment dessutom.