vimsig.com

väntar och väntar och väntar och väntar

slitet

Nehepp. Inga stövlar före helgen. Ringde ner dit och hon sa att pengarna kom in igår och att de skickats idag. Jag vet inte hur slöa de är internt, men pengarna var då inne på Scoretts konto i tisdags. Sen tog det tydligen två dagar för dem att placera dem i rätt hög eller nåt. Ja ja. Jag fick ett kollinummer så nu jag jag spåra det på Postens hemsida. Och sånt älskar jag. Fråga bara de som varit runt mig när jag väntade på förra datorn respektive det trådlösa modemet.

Tidigare på dan var jag ner på rekryteringsträff på AF. Målet var ”att under en intensiv dag i oktober se till att minst tusen arbetssökande hittar jobb”. Jag är dock osäker på med hur mycket Falun bidrar till det. En del arbetsgivare var positiva och trevliga att prata med, andra verkade mer ”blaha”. Och inte fanns det så jättemånga heller. Trist nog.

(Ja och det fanns en tanke med bilden. Typ tidens kugghjul går långsamt. Eller nåt sånt.)