vimsig.com

på med dansskorna, jag har disco här hemma!

Ringde kvartersvärden nyss. Efter tre dagar med blinkande lampor har jag både fått nog och lyckats komma ihåg att ringa under arbetstid. Det har flimrat så att jag nästan blivit knäpp. Det är vansinnigt irriterande kan jag säga. Kvartersvärden lät skeptisk måste jag säga. ”Det lät konsigt måste jag säga. Jag har då inte hört om nåt liknande.” Nej det må hända, men irriterande är det iaf.
:(

Och det är inte bara i ett rum, det är i minst fyra. Först blinkade det på toa och jag trodde att glödlampan där höll på att ge upp. Fick be Mattias skruva loss lampkåpan eftersom jag lyckats snedgänga den sist jag bytte glödlampa. Men sen har jag märkt att de blinkar i hallen, vardagsrummet och båda sovrummen. Hittills har jag inte märkt nåt i köket, men det kanske beror på att jag inte spenderar nog med tid där…
;)

Hoppas bara att han kommer på någon fiffig lösning. Själv tänker jag spendera lite tid med att se ut som en bedjande hundvalp i förhoppning om att Mattias kanske kan tänka sig att steka hamburgare åt oss sen…
:d