vimsig.com

seg jävla dag

Dagen började visserligen bra, men sen smög sig huvudvärken på och sabbade. Jag har haft huvudvärk till och från ända sen helveteshuvudvärken i lördags. Och jag fattar inte varför. Det är irriterande och hämmar allt man vill göra.

Men jag ska sortera kläder tänkte jag så att jag får undan det jag aldrig använder. Vilket leder mig till samvetskläderna. Jag har en del kläder som jag fått av mamma. Bra kläder, ganska mycket av det är Gudrun Sjödén. Och jag är så kluven. En del av det kommer jag troligen aldrig att använda, men samtidigt vet jag inte om det är smart att bara hiva iväg det till Myrorna. Jag tror att det får bli en hög med saker som mamma har första tjing på helt enkelt. Och sen får det som bli över hamna på Myrorna. Jag kan ju inte spara saker bara för att det är bra kläder jag fått av mamma. Det måste ju vara saker jag kan ha också.

Men först Panodil.

2 Comments

  1. Susanna

    Men du, lägg upp det du inte vill ha på Tradera… då kan du ju få en slant för dom. :)

  2. Maria
    Jo det är ju en idé. Kanske kan göra det om det är fina saker. Bra idé! :up:

Comments are closed.