vimsig.com

jag hjärtar converse

höstfärger
Idag har jag passat på att sticka ut näsan litegranna i det fina vädret. Var ner en sväng på stan för att uträtta lite ärenden. Dels köpte jag linsvätska åt Mattias och dels hämtade jag ut paket från Ellos. Och jag kan ju säga att väskan var helt underbar!! Det var bara den och filtsulorna som kom nu. Resten kommer om några veckor. Hur jag nu ska kunna stå ut innan jag får svassa runt med snygga benvärmare.

Eftersom jag fått rabattkuponger så knallade jag in på Akademibohandeln för att köpa en ljudbok åt dottern. Men väl där grävde jag igenom hela plånboken och sen hela väskan utan att hitta minsta lilla kupong. Så jag gav upp. Går hem, öppnar väskan och vad hittar jag? Kupongeländet. Ja det är bara att häva sig ner på stan en annan dag det.

Nu funderar jag på vart jag lagt vetekudden. Skulle vara bra skönt att lägga den på magen just nu. Plan B heter Panodil.