vimsig.com

i farozonen för skörbjugg

Skriver en lista över vad som behövs handlas. Det är ju… lätt. Jag har sån brist på fantasi att det är löjligt.

Jag önskar att jag var en sån där kreativ typ som kunde sno ihop god mat av vad som än råkar finnas i kylskåpet. Men det funkar inte. Jag har ingen fantasi alls utan blir mest bara trött när jag försöker fundera ut vad vi ska äta till middag.

Jag gör en skapligt bra köttfärssås. Eller riktigt bra om jag får säga det själv. Jag kan komponera ihop korvstroganoff också. Och kyckling i en variant som är god men för tidsödande för att jag ska orka med den oftast.

Men sen då? Kan ju inte leva på bara det? Eller ens bara det, fiskpinnar, bacon och Mattias underbara hamburgare. Och pizza.

Nej det behövs mer variation här. Roligare mat. Hjälp? Tips? Snälla?
:worship: