vimsig.com

nytt huvud köpes. betalar bra.

Jag hade ont i huvudet hela vägen hem till mina föräldrar. Så pass mycket att jag brast i gråt för ingenting precis innan vi skulle gå ut genom dörren här hemma.

Jag hade ont i huvudet hela tiden där och passade på att motbevisa min mors teori om att huvudvärken berodde på att jag ätit för dåligt. Hon hade visserligen rätt i att jag ätit för dåligt, men huvudvärken hängde kvar trots att jag behandlade den med lax.

Jag hade ont hela vägen hem. Inklusive när vi stannade till i Borlänge för att handla mjölk och ost. Och choklad. Grundstenen i varje sund diet.

Nu ska jag ta två Panodil till och hoppas att mitt huvud inte har exploderat när jag vaknar imorgon. Medans jag sväljer dem så får ni titta på pausunderhållning i form av två lyckliga katter som har fått en ny leksak.

vilda Nalle
halvvilda Kajsa