vimsig.com

and i can see russia from my house

Jag började fota lite för Efit idag, men sen glömde jag att fota hela tiden så det blev inte så mycket av det. Kanske jag lyckas bättre nästa gång.

”Jag har full förståelse för hennes överreaktion.”

Det är vad Leif Silbersky sa när han kommenterade att Englas mamma bröt ihop när han i rätten läste en dikt om att döda ett barn. WTF?!? Snacka om att förminska hennes reaktion. Fy Leif! Fy! Istället kunde han ha bett om ursäkt för att han var förbannat okänslig och klumpig.

Sen såg jag den här intervjun med Sarah Palin och förfärades. Och för att uppväga det så måste man ju se det här och skratta. Underbart kul!

Vi har flaxat runt nere på stan idag, jag och dottern. Hon ville köpa en present åt en kompis och jag förälskade mig i ett par stövlar på Scorett. Nackdelen är att det är förra säsongens stövel och de hade bara ett par kvar. De var snäppet för små för mig. Jag kan beställa från en annan butik som har större storlekar, men det känns vanskligt att inte kunna prova innan. Jag kan ju returnera om de inte passar, men då förlorar jag 150:- som de tar ut för att skicka stöveln till mig. Ack dessa svåra val. Fantastiskt bra betyg dock till personalen på Scorett i Falun. Hur trevliga som helst.

Stack ner huvudet på jobbet också och där pratade de om att jag ska jobba på lördag. Fast chefen har inte ringt ännu så jag törs inte riktigt hoppas att det går vägen. Men hoppas kan man ju. Hurra för jobb och lön!