vimsig.com

en väldigt social lördag

Igår var en dag när man hann med en hel massa på umgängesfronten. Mattias och jag fick för oss att vi skulle göra lite nytta i hans hus, vilket vi gjorde. När orken och lusten tog slut så begav vi oss till caféet för att ta en macka. Efter det hann vi med snabba besök hos flera kompisar, lite övningskörning för mig och pizza hemma hos N innan vi åkte till B. Eftersom han var gräsänkling så satt vi där och spelade lite poker på kvällen. Trevligt och städat. Speciellt efter att värden himself fick ta fram dammsugaren efter att han lyckats välta ner en kruka i golvet…
:smug:

inget kalas utan kras?
vår värd BMattias
AKB håller uppenbarligen med mig

Idag har vi fortsatt göra nytta. Även Mattias har kläder att lämna in till Myrorna. Sen fotade vi Mattias Amazon också eftersom han vill lägga ut den på annons på Blocket.

Kisse kom och ville vara med. Han är härligt sällskaplig den katten.
:luv:

Kisse och hans husse
hoppar upp för att buffa på husses hand
nyfiken katt

Nu slappar vi. Det är skönt det med.
:)