vimsig.com

en dag fylld av aktivitet

Idag har det verkligen varit fullt upp hela dagen. Det var rätt mycket folk på jobbet, plus att vi hade grejer och visade upp på Klimatsmart-mässan som de anordnade samtidigt som Bondens egen marknad. Så jag var lite på båda ställena.

ursnygg lampa

Efter det åkte vi inte ens hem mellan utan åkte raka vägen upp på Ingarvet för att titta på streetrace. Jag har aldrig varit på det förut så det var riktigt kul.

bränt gummi

Efter det bar det av hem för att hämta ett telefonnummer och sen iväg för att titta på en cykel åt dottern. Så nu har hon en som är lagom stor iaf. Hoppas att hon kommer att trivas med den.

Som avslutning stannade vi på favoritpizzerian och åt innan vi handlade och åkte hem. Nu är jag helt slut i kroppen och det är så skönt att bara få sitta ner. Imorgon ska jag njuta av en nästan helt ledig dag.

Röken av bränt gummi låg bitvis tät där uppe när de värmde upp däcken inför varje gång. Och trots att jag trodde att dottern skulle protestera så tyckte hon att det var riktigt spännande. Nästa steg får väl bli att släpa med henne på folkrace. *s*

mattias och L tittar på bilarna

5 Comments

 1. Susanna

  Håller med, lampan är ursnygg! Var har du hittat den? Skulle passa bra i vår hall ;)

 2. Maria

  Den står på Myrorna i Falun. Så länge som ingen hinner på att köpa den. ;) Den vållade en del uppmärksamhet på mässan idag.

 3. Marie

  Fina bilder! Som vanligt ;) Kysser de två som stor precis framför kameran i bilden av streetracen?

 4. Maria

  Det har jag inte ens tänkt på att det såg ut så. Jag minns inte om de gjorde det eller om de bara sitter vända mot varandra. Det är så svårt att bedöma avstånd. :)

 5. Marie

  Haha! Jag tror att de gör det för att han lutar sitt huvud och ögonen är stängda! LOL

Comments are closed.