vimsig.com

idag och imorgon

Idag:
– jobbat
– ätit fullkornspasta med mumsig pastasås
– blivit barnledig
– varit med Mattias och kört släp till Lugnet

inför DAK-marknaden på Lugnet

Imorgon:
DAK-marknad på Lugnet…
– … som jag inte ska på eftersom jag jobbar
– kräftätning

Jag drömmer så mysko på nätterna nuförtiden. Ena natten hade jag krafter som nån i X-men. Jag kunde flytta på saker med tankekraft och det var ju rätt fränt. Och det fanns skurkar som försökte spärra in oss. Natten efter det åt jag chips och dip i min dröm. Exakt hur tarv på chips och dip är man när man drömmer om det?! Så igår kutade jag in på affären när jag var nere på stan och köpte chips och dipmix, bara för att upptäcka när jag kom hem att jag hade glömt att köpa gräddfil…

Nu ska jag sova så att jag orkar jobba imorgon.