vimsig.com

så fruktansvärt trött

I fredags somnade jag medans jag bytte kläder efter jobbet. Det är hur trött jag var. Jag bara lutade mig tillbaka på sängen och slocknade. Somnade igen i soffan innan maten var klar och sen var jag enormt slapp i soffan hela kvällen.
x(

Igår var det jobb igen. Mycket folk eftersom det var marknad i stan så det vara bara att flänga runt hela dagen. Efter jobbet bar det av direkt hem till mina föräldrar för att hälsa på lite. Bäst av allt betydde det att man fick mat och slapp tänka på det. Men det var trevligt annars med. Stannade ganska sent och passade på att bara slappa och njuta.

vackra kajsavad fotar du då?
trodde du att den här stolen var din?nalle iakttar mattias i väntan på bus

Idag njuter jag av att vara ledig mest. Om en stund ska jag börja göra köttfärssås och pasta så att det är klart tills Mattias kommer in till stan. Kan det bli bättre som söndagsmiddag? Skulle vara om jag hade haft kvar några torkade trattkantareller då.
:d

Imorgon är det arbetsförmedlingen som gäller och efter det ska jag klippa mig. Inte en sekund för tidigt med tanke på hur mina toppar ser ut.

1 Comment

  1. Elisabet

    :up: hoppas du får vila upp dig och att du får en riktig energi kick nu i veckan!!

    Ha det bäst och simma lugnt.

    Underbart vackra bilder på kissarna. *tööööta*

    Kram Elisabet

Comments are closed.