vimsig.com

efter jobb kommer fiske

Efter jobbet idag kom Mattias och hämtade och vi åkte hem till A en sväng. Jag var så trött så jag somnade på soffan där och sov tills Mattias undrade hur länge jag skulle sova egentligen. Så bestämdes det att det skulle fiskas. Jag har ju aldrig fiskat i hela mitt liv, så jag följde med mest för att åka lite båt och umgås. Och jag har fortfarande inte fiskat. För jag räknar inte att bara hålla i spöet som fiske. *s*

mattias och A sitter i samma båt *ler*

Iaf så var det vackert som sjutton och varmt tills solen gick ner. Sen kom kylan snabbt. Jag är glad att jag följde med trots att jag annars är lite småskraj för båtar.

Bilderna är förresten tagna med Mattias Nokia N95. Displayen är helt underbar! Ska testa den mer i dagsljus tänkte jag.

vacker solnedgång