vimsig.com

grillkväll med nåt som värmer knoppen

Igår grillades det hemma hos vänner. S och O kom först med en liten enkät hos bekanta om vilken helg som kunde tänkas passa och om andra önskemål. Men folk var som vanligt dåliga på att svara på såna så de valde helt enkelt en dag åt oss och det var nog smartast. Lyckat blev det iaf.

Jag hittade ju en otrolig afro-peruk på jobbet för ett tag sen. Och tanken slog mig att den troligen skulle passa perfekt i A’s lattjolajbanlåda. Frågade Mattias vad han tyckte och han höll med så den inhandlades och igår fick A den.

Kan ju bara säga att den var en hit. A provade glatt och sen ville alla andra också prova den. den passar fint på sin nya ägare, eller hur?
:g
A med gigantisk afro

Idag när Mattias och jag knackade på dörren hos honom så öppnade han med den på. (Han visste att det var vi, så han satt inte med den på.) Fast A säger att den nog ska få en egen låda för den är så stor att det är tvivelaktigt om den kommer i lattjolajbanlådan…

Även Mattias testade den igår. Snoftsigt som sjutton…

Mattias med afro

1 Comment

  1. Susanne

    Hihi! Den där får tillochmed griniga mig att dra på smilbanden. :P Man skulle ha en lattjolajbanlåda med diverse attiraljer som livar upp. Jag har försökt bota min grinighet med godis och ett par öl ikväll. Och ta mig tusan. Det hjälper lite. ;)
    Kram!

Comments are closed.