vimsig.com

regn och flis och mer regn

flishög i regn

Idag var jag ledig (komp för att jag jobbade i lördags) så jag passade på att följa med Mattias på jobbet. Troligen sista chansen jag har att vara barnledig och jobbledig på samma dag innan Mattias byter jobb.

flismaskin

Flismaskinen här är vad Mattias ska köra på nya jobbet. Och efter att ha åkt sträckan mellan Falun – Skattungbyn (eller snarare ännu längre) – Amsberg – Skattungbyn (eller snarare ännu längre) – Amsberg – Falun idag så förstår jag att han är lite less på att nöta väg.

Nu är jag mätt på fullkornspasta och köttfärssås och ska bara njuta av att ta det lugnt innan det är dags att sova. Dags att jobba igen imorgon ju. Och jag har visserligen tagit små tupplurar i lastbilen när Mattias lastat, men annars ringde väckarklockan 02.20 imorse, så jag är inte direkt pigg just nu.

1 Comment

  1. Elin [ n e v n a r i e n ]

    TACK! :D
    Jag har mejlat blogg.se för att se om de kan hjälpa mig… har ju ingen egen server, och eftersom man ska ändra i den så kan jag inte fixa det själv – hoppas att de kan fixa det ;)

Comments are closed.