vimsig.com

hett hett hett

strålande solsken

Vi har det ganska bra nere i vår källare på jobbet. Det är nämligen svalt där. Hela vintern har mina jobbarkompisar klagat över att det varit kallt där nere. Jag har inte sagt ett pip för jag har fel på termostaten i kroppen och är alltid varm. Nu är alla nöjda och glada. Och kunderna som kommer in är tacksamma.

väntan på en bänk

Idag var det dags för personalköp och förutom kläder köpte jag en saccosäck. Den har ingen klädsel, så utöver det köpte jag en lång dragkedja och blått tyg (har varit gardiner) så att min mamma ska få sy ny klädsel åt den. Tänkte att den blir bra för dottern att sitta på när hon spelar tv-spel t.ex.
:up:

Så har jag köpt fyra stycken Kivi ljuslyktor, två blå och två klara. Har funderat på såna länge så nu är jag nöjd. Speciellt som mina fina ljuslyktor som jag köpte på Indiska har gått sönder. Jag tappade dem ju i golvet efter flytten hit.

nya tygskor

Jag har också hittat tygskor som passar. Underbart när man har lite trilskande fötter som inte vill passa i alla snygga skor man hittar. Har också hittat ursnygga skor med klack (hör inte till vanligheterna när det gäller mig), men de visar jag en annan gång.

Släpandet på saccen betydde iaf att det var lite svårt att ta sig med en buss hem. Så jag satte mig på en bänk och väntade in Mattias som kom som en räddande ängel. Och efter det har vi ätit suveränt god fisk (fick en burk av mamma häromdagen) och efter det gjorde vi milkshake här hemma.
:d

specialparaply

Imorgon bär det med all sannorlikhet av på folkrace. Både T och H kör, så jag tänker se till att jag har batterier och fota en hel del. Jag har ju ett alldeles nytt paraply att ta med, även om jag hoppas slippa använda det.
:slug: