vimsig.com

skor skor skor

Jag har idag bara sett skor. Åtminstone känns det så. Jag gick igenom en hel pall med kartonger som innehöll skor. Så nu har jag sorterar skor, barnskor, gummistövlar och barngummistövlar. Vi har också packat upp kläder i mängder. På sorteringen har de en tendens att skicka vinterkläder till oss nu mitt i sommaren. Finns inget så inspirerande som att öppna en låda med kläder när det är 26 grader ute, och mötas av täckjackor och fleecetröjor…

får det lov att vara en täckjacka i juli?

Alla skorna däremot var en del av en extra leverans till oss. Så nu är det rätt fullt på lagret. En av anledningarna till att jag skyndar mig att gå igenom allt och röja fram vad som ska ut i butiken nu och vad som ska lagras lite längre i andra lagret.

organisering på lagret

Sen var vi hem till mina föräldrar en sväng. Har sett till att mamma fått en mus till bärbara datorn så att hon slipper slåss med styrplattan längre. Har en känsla av att hon kommer att ta till sig den bärbara mycket bättre nu.

nalle njuter av gräset

Nu hägrar snart sängen. Man ska ju upp och jobba imorgon igen. Det finns mer skor att sortera…
:silly: