vimsig.com

be-cruisad

Idag tog jag med mig stegräknaren till jobbet. Eller fel, den har alltid varit med, den har bara legat i väskan istället för att vara med mig. Idag hade jag den PÅ mig. Och resultatet är att jag har gått 11630 steg idag. Det är väl inte så pjåkigt det? Ska fortsätta ha den på mig och se om det är lika varje dag.

bluesbrothers

Efter jobbet blev jag och dottern hämtade av Mattias i den tjusiga Forden. Vi käkade hamburgare och åkte en sväng innan vi mötte upp C och L m.fl och tog en sväng till fots för att titta på folk och framför allt bilar.

ett rosa tema

Efter det tog vi en sväng till med bilen innan det var dags för hemfärd. Måste ju stoppa barnet i säng så att hon hinner sova eftersom hon ska upp imorgon. Stackarn, hennes sommarlov spenderas en hel del nere på mitt jobb.

Nu ska jag luta mig tillbaka och bara vila mina 11000-stegs-ben.
:yawn: