vimsig.com

and cruise it up and down the road

Jag tror jag förlyfte mig igår på jobbet. Egentligen ska jag ju inte lyfta tungt eftersom det inte funkar så bra med mitt bäcken/ländryggen. Jag får ju väldigt ont om jag gör det. Men nu var jag tvungen att sortera igenom lite kartonger med skor i för att se vad som skulle sorteras vart. Och det bär mig emot att stå bredvid och ha nån annan som lyfter åt mig. Jag känner mig lat och jag är rädd att andra ska tycka att jag är lat, trots att jag egentligen har fysiska skäl att inte lyfta. Nåväl, idag tänker jag ta det lugnare iaf.

Idag är det cruising här i stan och det kan mycket väl bli lite bilåka av. Jag jobbar ju till 18, men sen kan jag åka runt lite. Och som det låter nu så är det inte frågan OM vi ska åka, utan snarare om vi åker Dodge eller Ford. Ska försöka klämma i nya batterier i kameran iaf så får vi se om jag kan lyckas ta lite bilder. Det lär ju finnas lite fina bilar att fota.

Usch, nu måste man skynda sig till jobbet. Dags att snabba på!