vimsig.com

om mardrömmar och myggnät

sommarbilder

Så när man för en gångs skull får sova ut, vad händer? Man vaknar kl 7 på morgonen av att man drömmer mardrömmar om jobbet… Drömde att jag jobbade och var helt själv i butiken. Och inte fick jag igång all belysning utan det var bara en del smålampor som lyste. Kassan ville inte funka som den skulle och en hel hög folk försökte sno saker mitt i alltihop. Så var det varmt som sjutton och därför bestämde jag mig för att äntligen ta tag i att göra det där myggfönstret som jag köpte grejer till i måndags. Så nu har jag ett myggfönster i sovrummet och det kommer att bli så underbart att sova med det inatt. Ljuvligt!!
:luv:

För er med lösenord hit finns det nu en ny sida. En undersida hittills, men fler kommer. Det är bara att läsa på hemma-sidan.
:)