vimsig.com

att lyfta på arslet

Det tycks svårt att komma mig för den här veckan. Jag är så slut när jag kommer hem från jobbet och har ont, så jag sätter mig och kommer sen inte upp igen. Det är irriterande. Jag har massor med saker jag vill göra. Först och främst ska jag nog ta och rensa ur garderoberna. Jag har kläder jag aldrig kommer att använda. Det är dags att inse att jag måste skiljas från en hel del paltor. Jag ska lägga dem i gåvovagnen på jobbet.

Sen ska jag fram med sopsäcken och börja slänga en massa skräp. Jag har så mycket rammel som jag inte vill ha kvar. Och jag vill verkligen inte ha så mycket saker. Jag vill veta vad jag har och vart.

Nu gäller det bara att kunna lyfta arslet från soffan och ta mig för att göra det också. Det bär mig emot att äta en massa smärtstillande, men det kanske är vad som krävs.
:shrug: