vimsig.com

lördag och söndag

Lördagen innebar som sagt jobb. Jag var trött och inte så glad i att jobba, men det flöt på bra och allt var lugnt. Känns skönt att det funkade precis som det skulle.

Efteråt kom Mattias och hämtade mig och vi åkte hem till N & L och hjälpte till att lägga stenplattor utanför deras hus. Dvs, jag la inte, men jag hjälpte till att bära fram lite åt de som gjorde det (Mattias och N’s svåger D).

snygga plattor

mattias lägger plattor

Efter det så käkade vi lite grillat. Underbar sallad och god potatisgratäng. Jag åt och åt trots att jag var mätt. Nästan idiotiskt, men det var ju så fruktansvärt gott.

grillningsdags

Idag har jag agerat handräckare åt Mattias när han pillade på takboxen på bilen. Hans takräcke är spårlöst försvunnet, så det inkluderade att försöka hitta ett annat i hans pappas gömmor. I slutändan blev det ett hembygge, men riktigt bra tror jag.

mattias pillar med takräcke

Kissekatten knallade runt på gården och tittade på oss hela tiden. Väldigt nyfiken och väldigt sällskaplig. Sen satt han i knä på Mattias och hårade ner/gosade en stund. Han brukar glömma att svälja när han är sån, så efter ett tag börjar han dregla. Gullekatten.

keliga kissekatten

Imorgon är jag ledig (komp för att jag jobbade lördagen) och det är så skönt! Jag ska riktigt njuta!!
:smug: