vimsig.com

skolavslutning

skolavslutning

Så har dottern haft skolavslutning. Slut på lågstadiet och dags för mellanstadiet till hösten. Hon lyckades tappa bort resten av klassen efteråt i folkvimlet och var väldigt upprörd när hon väl gjorde det. Sen blev hon rasande för att alla barnen fick en ”guldpeng” av fröken. För hon kan ju inte äta den. Dels skyggar hon pga nötallergin, dels tycker hon inte om choklad. Det tog ett tag innan hon slutade sura. Synd att jag inte tog kort på henne i morse på vägen dit för jag har inte ett kort där hon inte ser jättetjurig och sur ut. :(

Jag lekte med tanken på att gå ner och jobba efteråt, men efter att jag nästan hostat upp lungorna och maginnehållet på kyrkogården fick jag inse att det inte går. Så nu sitter jag hemma och vilar. Och hostar en massa. Men förhoppningsvis ger det sig under helgen så att jag är pigg på måndag. För då ska jag jobba! :argh:

1 Comment

  1. Maria

    Vad är det för fröken som delar ut guldpengar när hon vet att en av hennes elever har nöt allergi?

    Det var verkligen korttänkt.

    En annan av flickorna i klassen har mjölk/ägg-allergi och kan inte heller äta sånt. Fröken tyckte att barnen kunde spara dem som minne om de inte villa äta dem. Andra flickan tyckte att det var en kul grej att sprara, men min dotter trodde väl inte att den skulle gå att spara så länge. Hon hade inte riktigt koll på att choklad inte blir dåligt på det sättet. Men nog kan jag hålla med om att det var lite trist.

Comments are closed.