vimsig.com

fortfarande varmt

Det är fortfarande så varmt. Igår tog vi tillvara på värmen med lite grillning hos N. Jättegod mat och mysigt väder. Dessutom är jag ytterst charmad av lilla dottern E. Fotboll på tv och lite kortspel avslutade kvällen. Och jag vann, så jag är nöjd. *s*

Idag har jag och Mattias röjt ur bilen eftersom den ska iväg för lite omlackning och tillfixning. Drog fram dammsugaren till kisses stora förtret. Han satt och tittade på oss på avstånd efter det. *ler*

Myggor har gått lös på mina fötter och jag kliar mig som en tok mest hela tiden. Nu på kvällen har jag setat med fötterna i en balja med vatten för att lindra klådan lite. Imorgon ska jag följa F’s rekommendation och köpa Salubrin eller nåt.

Det känns bättre i visdomstanden också. Inte för att den har kommit mycket längre upp, men det är nu bara lite ömt i tandköttet och den har slutat trycka mot nerven. Jag är lättad att det lugnat sig för denna gången. Jag vet ju att det kommer att komma tillbaka sen också.