vimsig.com

jag har tappat mitt minne

Inte kom jag ihåg att det var efit idag heller. Fast jag vet inte om det hade funnits nåt kul att fota direkt. Jag har ju jobbat hela dagen.

Jag har fortfarande ont i munnen, även om det är bättre än det var tidigare i veckan. Hoppas att det ger med sig helt snart. Men det vore ju bra om skittanden ville komma fram helt snart så att tandköttet kan få hitta sin naturliga plats runt om den. Har varit till tandläkaren med den och hon spolade, röntgade och kollade på den. Så sa hon att om det inte blir bättre så är det bara att ringa så får jag en remiss till kirurgen för att ta bort den. Just nu känns det lite bättre iaf även om det svider där jag biter på tandköttet varje gång jag biter ihop minsta lilla eller tuggar.

Tyck synd om min stackars mun, snälla.