vimsig.com

bläääöööörrrggh

Titeln på inlägget summerar lite hur jag mådde efter att ha åkt karusell med dottern tidigare idag. Som en korsning mellan virvelvinden och bläckfisken. Snabb som sjutton. Och jag som inte ens kan snurra på golvet utan att må illa. Men jag offrade mig för barnet.

Hon har fått fläta i håret, ballong och milkshake med. Plus att hon åkte en del andra karuseller på egen hand, så hon var inte i behov av mig på alla tack och lov. Om igen: bläääääööööörrrgh. :illa:

Igår åkte jag, Mattias och dottern till Jysk för att inhandla balkongmöbler. Blev inte av att köpa några förra sommaren när jag flyttade hit, men i år tänkte jag att balkongen skulle användas. Det blev ett blått bord och blåa stolar. Och dynor till med. Så nu är jag nöjd. Tvivlar på att jag kommer att ha blommor där. Om inte min mor tar tag i det förstås. Själv är mina fingrar allt annat än gröna. :rodna:

Efter det tog vi en tur till en nyöppnad firma här i stan som importerar bilar från USA. Snubblade där över ett riktigt udda fordon. En av killarna har fått tag på en gammal Futurliner som ska rustas upp. Med tanke på att det bara gjordes 12 stycken så är det fascinerande att ha sett en. Det ska bli kul att se hur han lyckas restaurera den.

gm futurliner

1 Comment

  1. IzZzY

    Haha, en sån vill jag ha!

Comments are closed.