vimsig.com

slöööö-dag… eller?

Vaknade sent som sjutton idag. Alldeles öm i kroppen eftersom jag naturligtvis sovit för länge. Drömde skitkonstigt om att jag var ute och åkte buss och att jag skulle jobba men bara slog fel på kassan. Så frustrerande och i samband med det så vaknade jag äntligen.

Har ont idag. Fogarna jäklas med mig och det gör ont mest hela tiden, även när jag sitter. Först övervägde jag att strunta i att träna eftersom värken var så jäklig, men sen kompromissade jag och åkte buss dit istället för att gå. Men jag tränade och trots att jag har lika ont som jag hade innan så är jag glad att jag gjorde det.

Naturligtvis vet jag inte om jag sabbat hela effekten av den eftersom Mattias kom med pizza… Förfärligt gott var det mitt i all sin onyttighet iaf. Men resten av veckan blir det fullkornspasta och nyttigare mat tänkte jag.

Nu ska jag hitta nåt bra sätt att sitta/ligga och bara försöka vila min rygg och mitt bäcken lite. Det gör ruggigt ont.