vimsig.com

skitväder

skitväder

Man är ju ruggigt besviken på vädret idag måste jag säga. Snö, snö och mera snö. Hur värdelöst som helst.

Mattias och jag tog en sväng till tippen iaf för att slänga lite saker jag rensat ut. Plus min gamla Not golvuplight som gått sönder. Först gick skruven av som håller fast foten. Mattias hade lovat hitta en annan som passade, men innan han hann göra det så välte dottern den i golvet och då gick motsvarande skruv som håller fast själva lampdelen av. Så den fick åka till tippen. Passade på att beställa en ny av mamma eftersom hon och hennes sambo skulle ta en tur till Ikea idag för att köpa nya dynor till sina utemöbler. Mamma bestämde raskt att jag borde ha en läslampa på den den här gången så nu står den så tjusigt bredvid min soffa och lyser.

Så var vi till Ica för att handla och mötte upp mina föräldrar som var på väg från Valbo samtidigt. Så jag fick en lampa, lakan och lite annat och mamma fick ett par Ecco-skor som jag hittat på Myrorna. Passade henne perfekt och det var ju skönt.

Nu tittar jag på hockey och myspyser i soffan. Inte helt fel en lördagskväll med sånt här väder det. Ska bara mysa och ha det gött. *gräver fram filten*

1 Comment

  1. Cam

    Helt makalöst med den här snön NU!!! Och oj vad glad jag är att bo på västkusten … här har vi haft några enstaka regnskurar bara, även om tempen sjunkit drastiskt den sista veckan …. Själv var jag fö ute & fotade nyutslagen syren och hagtorn idag :up:

    Ja nog hade vi kunnat klara oss utan snön alltid. Och ändå har jag hört om de som fått värre än oss. Mina föräldrar sa att de nog haft nån dm på bilen om de lämnat den ute igår natt. Får hoppas att det här är den sista snön före november.

Comments are closed.