vimsig.com

pustar ut litegranna

Idag känner jag mig vansinnigt effektiv. Jag har jobbat hela dagen och sen har jag varit duktig nog att passa på att träna på vägen hem. Och konstigt nog blev jag inte alls så slut som jag trodde jag skulle bli. Jag har ganska mycket energi just nu och det känns som att det bara kommer att bli bättre ju mer jag tränar. :up:

Deprimerande dock var att jag var sugen på ett äpple till fikat idag på jobbet, men äpplena på Hemköp var riktigt sunkiga tyckte jag. Men jag ska ladda upp med såna imorgon eller så. Jag äter för lite frukt helt enkelt och det är trist. Ny rutin. Bättre mat och mindre godis. Har ju redan bytt ut pastan mot fullkornspasta och det funkar bra. Nästa steg kanske är fullkornsris? Det måste ju testas iaf innan jag kan säga nåt om det. :hum:

För övrigt tar jag gärna emot recept som är ruggigt enkla. Sånt som går löjligt fort att göra när man kommer hem från jobbet, men ändå är nyttigt. Hjälp?
:d