vimsig.com

himmel och tvättstuga

Det slog mig att bilderna från brasan ju får det att se mycket mörkare än det egentligen var ute. Det blir ju lätt så när man fotar eld. Men för att få en uppfattning om hur pass ljust det var ute ändå så kan jag visa en bild där himlen syns lite bättre.

tändning av brasan

Idag springer jag fram och tillbaka till tvättstugan och tvättar en massa. Just nu hänger maskin 1 och 2 på tork respektive ligger i torktumlaren och maskin nummer 3 och 4 skvalpar runt i tvättmaskinerna nere i tvättstugan.

Jag saknar verkligen att ha tvättmaskin i lägenheten. Min gamla gick ju sönder så den brydde jag mig inte ens om att ta med hit till nya lägenheten. Den står i nåt uthus hos Mattias föräldrar ifall att hans pappa skulle kunna få den att funka. Men den skulle nog inte fått plats iaf. Hade varit tvungen att ta bort badkaret och jag vet inte hur jag hade löst det med eluttag. Men den är rejält saknad. :cry: