vimsig.com

nytränad och varm!

Hur kul som helst att vara på fysiocenter. Fick guidning runt alla maskiner så att jag vet hur jag ska göra sen. Det kändes bekvämt och bra. Nu ska jag (som Mattias brukar säga) springa genom duschen. Funderar på om jag borde riva fram min gamla mp3-spelare och fylla den med lite poppig musik och ta med nästa gång. Man kan behöva lite musik tycker jag medans man sliter livet ur sig. :musik:

Jag kan knappt fatta hur varmt det är ute. 21 grader och fåglarna kvittrar ute. Jag är så lycklig över att slippa en massa jackor och sånt. Och nu ska jag bara träna som en tok så att jag kommer i nån slags vettiga kläder också i sommar. :g

1 Comment

  1. Irma

    Jag älskar min iPod shuffle som jag har med mig varje gång jag träna. :musik: Jag behöver har den med mig. Annars blir jag uttråkad ganska snabbt.

Comments are closed.