vimsig.com

tema: fyrkantig

tisdagstema: fyrkantig

Det är en av blomkrukorna som står bredvid förra veckans tema, stenbänken.

7 Comments

 1. Randi

  4-kantig kruka på 4-kantiga plattor – fin tolkning!

 2. Gitsie

  Ah vad fant! =)

 3. Lotta

  När man letar, inser man att det finns mycket fyrkantigt i vår omgivning =) Läcker bild 8`)

 4. Marika på Odlingspyssel

  Jättefin kruka! Vacker patina också :)

 5. Annika

  Fin kruka,riktigt fyrkantigt.

 6. Karoleen

  Ja det där var verkligen fyrkantigt, vet inte riktigt om min tolkning är fyrkantig egentligen… men jag ser det i alla fall…

 7. Ninni

  Det var riktigt fyrkantigt!!
  Jag har problem med att få mitt bidrag publicerat…försökte redan igår kväll men fick till svar från WordPress att jag redan publicerat inlägget??? Har försökt igen nu på morgonen men lyckas inte, inget dyker upp på Tisdagstemas sida. Jag har ju aldrig haft något bekymmer tidigare!?! Så hur gör jag? Är det felstavat så beror det på att jag har svårt att läsa på din sida:) Vä’ldigt liten text…
  Ninni
  http://piona.blogspot.com/2008/04/tisdagstema-fyrkantig.html

  Den hade fastnat i spam-kön så allihopa låg där. Jag hade helt enkelt inte hunnit godkänna dem. Nu syns den.

Comments are closed.