vimsig.com

en helg i sälen

en helg i sälen

Det här är varför jag varit tyst i helgen. Vi har varit till Sälen och umgåtts med kompisar. Inget våldsamt festande direkt, första kvällen gick vi och la oss efter sena Mittnytt… *ler* Men det har varit trevligt och så. På lördagen var vi till HC och åt supergod mat och jag lever fortfarande på minnet av grillad ryggbiff. *mums*

Mer bilder kan komma senare. Men jag bara måste klämma in en bild på C’s efterrätt. Hon utbrast glatt ”Ja! Jag har fått syfilis!” till E’s lillasysters häpnad. Själv har jag aldrig smakat physalis, men jag lär väl testa nån gång jag med. Den här gången blev det glass. Inte helt fel alls.

c fick syfilis/physalis

Och så måste jag bara säga. Herre gud vad Irma är duktig. Den här bilden ”rockar mina sockar”. Jisses.

1 Comment

  1. Irma

    Konstigt att ser så mycket snö när det är så varmt i Stockholm just nu. Men det är vackert ändå. Maten ser jättegod ut! Men jag har aldrig hört av ”Physsalis” och tycker att den ser lite skum ut… ;)

Comments are closed.