vimsig.com

ett kajsa-inlägg

bus med kajsa

Tog en sväng för att hälsa på mina föräldrar igår. Nalle gick och la sig i källaren, men Kajsa ställde upp på bus och gos och jag kunde ta lite bilder. Annars innebar besöket trevlig konversation och god lax. Och jag har rester i kylskåpet. *mums*

2 Comments

  1. Sandra

    Jag ser att fjädrarna är borta på kattleksaken, det är precis så vill våran kissa Nova (ser ut som en korthårig Kajsa) ha det. Hihi leksaken är inte roligt förän fjädrarna är bortlekta. Katter är härliga :) Kram Sandra

    Ja den här har de gått hårt åt. Och de gör lika med alla saker. Alla små råttor och liknande som mamma köper delas prompt i ett antal delar. Även om jag tror att Kajsas bror, Nalle, är värst på det. *s*
  2. Gurkiss

    Hehe sötis kisse :)

    kram Gurkiss

Comments are closed.