vimsig.com

missad efit och tv-spel

luigis mansion

Jag började så fint fota Efit imorse, men redan efter tre bilder glömde jag helt bort det. Nu har min dag sett ungefär ut som på bilden, så jag tror inte att ni missar så mycket. Dottern älskar nya spelet men behöver en del hjälp, och jag är väl inte direkt svårövertalad.

Jag borde ha ägnat dagen åt att städa istället. Jag har massor av grejjer att göra. Jag har diskat, men det imponerar inte på folk på samma sätt nu när jag har diskmaskin. Jag har rensat ur nån låda iaf och jag inbillar mig att jag gjort lite nytta iaf mitt i min lathet. I slutändan ska det här leda till ett välorganiserat sovrum är det tänkt.

Fast nu tittar vi på Sing a long istället innan dottern ska sova eftersom hon blev stollig vid tanken på tre idol-pojkar plus Alcazar i samma program. Där kan man snacka om jackpot! Fast hon ser ut som om hon ska somna där hon ligger.