vimsig.com

skoter!!!

I lördags tog vi en sväng till B och C för lite pokerspel, men innan det var vi förbi T’s jobb för att han skulle svetsa en fjäder till KB’s skoter. Och jag hade som vanligt kameran med. Stolen var av tveksam kvalité och blev söndersutten. Inte av mig, men jag fotade som vanligt. Det krävdes bara en liten lutning bakåt av killen som satt på den så…

T svetsar fjäder till skoter  Närbild på svetsning.  Söndersutten stol.

I söndags satte vi oss i bilen för att åka till Idre för lite skoteråkning. Mysigt och trevligt. Redan vid Siljan halade jag fram kameran och började fota vacker utsikt.

Siljan

Strax före Idre var det en hel flock renar som strosade runt obesvärat fram och tillbaka över vägen. Inget som helst trafikvett. Stugan som ligger nån mil ovanför Idre var jättemysig och det var fantastiskt fridfullt. Och vi har åkt skoter. Det är mäktigt att fara fram över fjällen sådär. Hur härligt som helst! Resten får bilderna berätta.

Fjällen!!!  Renar har inget trafikvett.
Mattias kör bil.  Lång istapp.
Ett av de tre sovrummen.  Mysig brasa.
Det var -23 grader och colan var kvar i bilen...  Mattias parkerar skotern.
Gott om snö.