vimsig.com

skoter och magkatarr och melodifestival

mattias lattjar med skotern

Igår åkte vi för att lasta Mattias skoter inför fjällresan som kommer. Mattias passade på att ta med dottern ett litet varv så att hon fick åka för första gången. Hon blev helt tagen och fick knappt ur sig ett ord efteråt. Den som känner henne vet hur svårt det är att få tyst på henne, så det var en stor grej för henne.

snö på grangren  skoterspår

Nackdelen var att min magkatarr har blossat upp igen, så jag hade så ont att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Smärtan kom i vågor och när det var som värst så bara höll jag i mig i något och koncentrerade mig på att andas. Det känns något bättre idag, men jag törs ju inte riktigt hoppas att det har vänt.

Så tittade man såklart på melodifestival. Och jag kan leva med resultatet. Det var ju min andrahandsfavorit som vann. Helst hade jag velat se BWO som vinnare, men Charlotte var också bra.