vimsig.com

melodifestival delfinal 3

Eftersom jag inte befann mig framför en dator när jag såg melodifestivalen den här gången kommer mina kommentarer idag istället. Mattias och jag var nämligen förbi hemma hos T och I tidigare på dagen och de föreslog att vi ju kunde titta där och så kunde de bjuda på lite mat.

Det blev ljuvligt gott älgkött och egengjord klyftpotatis med svampsås och bröd med egengjort vitlökssmör som I värmde i ugnen. Jag åt som en häst och det var så fantastiskt gott! *mums*

1. BWO – Lay Your Love On Me
Me like. Den här kan jag tänka mig att skicka till Serbien. No problems.

2. Mickey Huskic´- Izdajice
Dagen efter så kommer jag inte ihåg riktigt hur den lät. Så trist tyckte jag att den var.

3. Frida feat. Headline – Upp och hoppa
Nej. Absolut inte. Töntigt mest. Och vem stal hennes svarta jacka som jag såg betygsättas på svt’s hemsida? Eller finns det någon annan anledning till att den ersattes av den skräck-fula gula som jag höll på att kräkas över. Jag gillar hennes röst, men det är det snällaste jag kan säga om det här bidraget.

4. Thérèse Andersson – When You Need Me
Jag gillar den faktiskt. Mycket mer än jag trodde jag skulle göra. Kan inte komma på nåt negativt även om det inte är det bästa heller.

5. Patrik Isaksson – Under mitt tunna skinn
Låter som ungefär alla andra Patrik Isakssons låtar och min förhandstippning är att den kommer till Globen. Han brukar ju vara populär om man ska utgå från hur mycket han spelas i radio.

6. Caracola – Smiling In Love
Jag är fundersam över titeln lite men gillar låten destomer. Man blir glad av den och det är ju helt ok.

7. Ainbusk – Jag saknar dig ibland
Såååå trist. Långtråkig som sjutton. Och laxrosa är ingen smickrande färg helt enkelt. Speciellt inte i de mängderna. Så undrar jag om de inte funderat på att kalla sig Josefin Nilsson och Ainbusk med tanke på att det nästan bara var hon som visades i bild.

8. Eskobar – Hallelujah New World
Jag är väl visserligen inte ett stort Eskobar-fan men jag förväntade mig bättre. Det lät skräp tycker jag och jag misstänker att den gör sig enormt mycket bättre på skiva.

Vidare till Globen:
BWO – Lay Your Love On Me
Frida feat. Headline – Upp och hoppa

Vidare till andra chansen:
Thérèse Andersson – When You Need Me
Caracola – Smiling In Love

Avslutningsvis. Jag är skapligt nöjd. Jag hade velat byta ut Frida mot Patrik, men annars är det ok. Jag gillade främst BWO och är glad att de gick vidare.

Björn Gustafsson är underbar. Vad jag skrattade åt hans kärleksförklaring till Carina Berg. Och som de såg ut var hon lika road hon. Han får 12 poäng av mig.

2 Comments

  1. Nilla

    Heja BWO!
    och Björn Gustafsson är ju så suverän! :-)
    Ha det bra. []\[] [] []_ []_ []=|

  2. Lotta

    Då kan du tänka dig hur besviken jag är som är ett stort Eskobar fan……

Comments are closed.