vimsig.com

om vab och linnen

Så är man hemma och vabbar igen. Feber står på dagordningen för den yngre generationen. Trist och frustrerande för mig som gärna skulle vilja vara på jobbet och göra nytta.

Igår hade jag och M ett energiryck igen och organiserade ungdomsavdelningen. Hängde allt i ordning med linnen med smala axelband, linnen med breda axelband, tröjor med korta ärmar och sen tröjor med långa ärmar. Det blev väldigt snyggt och prydligt.

ungdomsavdelningen

Visserligen vet man att det inte håller länge innan det är tillrört av kunderna, men det finns en bas att utgå ifrån nu när man plockar och man kan ju försöka hålla det så.

välorganiserat

Nu kanske jag borde försöka städa lite om jag nu ändå ska vara hemma och slöa. Det ser ut som kaos och skräp här och det är ju inte direkt så jag vill ha det.