vimsig.com

tema: okänd

okänd katt

Bilden är inte av högsta kvalité direkt, men det var allt jag hann med just då och det finns en lite halvkul historia bakom bilden.

Jag och Mattias stannade till hos honom för att hämta något en kväll, och Mattias lämnade bildörren öppen medans vi sprang in. Det är ganska vanligt med tanke på att det nog är max två meter mellan bilen och ytterdörren.

När vi kom ut igen tyckte jag att det var mysko blött på förarsätet. Och när vi vände oss om satt den här krabaten på ryggstödet i baksätet. Han har varit in och hälsat på hos Mattias katt förut, och helt otroligt nog fick han t.o.m äta av Kisses mat. Men när han kom för nära oss så morrade Kisse. Värmer hjärtat att höra att vi värderas högre än maten. *ler*

Iaf så fick vi jaga ut honom ur bilen för vi kunde ju inte gärna köra in till stan med honom. Vi är fortfarande nyfikna på vart han egentligen hör hemma.

7 Comments

 1. Jessan

  Vilken en:) Katter är ju som lustiga djur, hör ju inte till ovanligeheten att det leter reda på ett nytt hem där det finns bättre mat om dom inte tykcer att det som dom får hemma duger… Dom är ju egna individer som är rätt så bestämda!

 2. Randi

  Vilken gullig historia och söt liten krabat!

 3. Pernil@

  Men åhhh.
  Det är så kul när historen bakom ger mer till bilden..

 4. Lissen

  Djur är nyfikna, men man får inte komma för nära om man är okänd !!!

 5. emma

  Vilken otroligt söt okänding! Hoppas han/hon har ett hem någonstans och mår bra.

 6. Pialotta

  Kul historia bakom.. kanske ni hittar ägaren till den här okända krabaten:-)

 7. cattis

  mm liten söting. låter som en vildkatt då den fräser…

Comments are closed.