vimsig.com

skoter till himlen

Idag sov jag först bort halva dagen, men sen blev det lite mer fart och jag och Mattias tog en sväng ut med skotern.

mattias och skotern

Det var premiär för mig den här vintern och vi åkte upp på Himmelsberget och tittade på den (disiga) utsikten. Jag hade ingen kamera med mig för jag glömde ladda batterierna igår kväll, så jag nöjde mig med att fota med mobilen. Nån gång när det är fint väder och jag har kamera med mig så ska jag klättra upp i tornet där uppe och ta kort.

utsikt från himmelsberget

Annars sitter jag och filar på jobbansökningar som vanligt. Det är bara så jobbigt när man inte ser nåt resultat av det. *suckar*

1 Comment

  1. Lotta

    ÅÅÅ… du har varit upp på Himmelsberget… Vet du att du har lyckas fota min favoritsjö nummer ett att bada i om sommaren och tillvänster bakom granarna har du min stuga ;-)

    Vad fränt. *ler* Det måste jag berätta för Mattias. Vi får tajma nåt badtillfälle i sommar då. :)

Comments are closed.